Illustration

Πληροφορίες Franchise

Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο concept στον κλάδο της εστίασης, με έντονα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.Δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα και στη βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει αφήσει αναμφίβολα το δικό του,μοναδικό αποτύπωμα στην εστίαση. Το μέγεθος της αγάπης του κόσμου και η ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων έχουν οδηγήσει σε μια σειρά από διακρίσεις καιβραβεύσεις, καθώς και δεκάδες χιλιάδες θετικές αξιολογήσεις, που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand name. Το καινοτόμο concept που παρουσιάζει συνδυάζει αρμονικά τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς,δημιουργώντας μια ξεχωριστή κατηγορία στον χώρο της εστίασης.

 • Ολοκληρωμένη πρόταση με έμφαση στην ποιότητα

  Η ασυναγώνιστη ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων στοχεύουν στη μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη με τον πιο εύκολο, προσιτό, γευστικό τρόπο, κάθε στιγμή της ημέρας. Στο Πιάτσα Καλαμάκι θα βρει κανείς πάνω από 600 διαφορετικέςεπιλογές προϊόντων, οι οποίες παράγονται αξιοποιώντας κοινές πρώτες ύλες, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση των φυρών. Η οργάνωση του μενού είναι στρατηγικά σχεδιασμένη σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού,ικανοποιώντας πολλαπλές ανάγκες, πάντα με βάση την προσεκτική ανάλυση του προφίλ των πελατών και της τοποθεσίας των καταστημάτων. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεταιένας συνδυασμός παραδοσιακών και αγαπημένων γεύσεων, με εστίαση στο πιο διαδεδομένο ελληνικό street food, το σουβλάκι, με πιο σύγχρονες και καινοτόμες προσθήκες, όπως το ξακουστό στη Βόρεια Ελλάδα μπουρί Θεσσαλονίκης, το Θρακόψωμο ή το λαχταριστό Πιτσόγυρο Βόλου, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς! Το εμπνευσμένο μενού, ικανοποιεί όλες τις γευστικές ανάγκες και ταυτόχρονα διεισδύει επιτυχώς σε όλες τις ώρες της ημέρας, προτείνοντας γευστικές και ποιοτικές λύσεις για όλους. Έτσι, πραγματοποιείται επιτυχής διείσδυση σε δυναμικά κοινά και πολλαπλούς κλάδους της εστίασης, όπως το σουβλάκι, το burger, το vegetarian φαγητό, τα γλυκά, τα μαγειρευτά κ.α.

 • Δυναμική είσοδος στο franchising

  Έχοντας χαράξει σταθερά ανοδική πορεία στον κλάδο της εστίασης, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει πλέον επεκταθεί επιτυχώς σε 6 περιοχές της Αθήνας, με τα καταστήματα να σημειώνουν καθημερινά μεγάλες ροές πελατών. Λαμβάνοντας υπόψιν την επιτυχή πορεία στην εστίαση, το Πιάτσα Καλαμάκι κάνει το επόμενο βήμα όσον αφορά το επιχειρηματικό του αποτύπωμα, επιλέγοντας τη δραστηριοποίηση μέσω franchise. Ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του Πιάτσα Καλαμάκι, η THE FRANCHISE CO. έχει αναλάβει την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της αλυσίδας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και διείσδυση στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

 • Πολλαπλά οφέλη για τον franchisee

  Με την είσοδο στο σύστημα franchise του Πιάτσα Καλαμάκι, ο συνεργάτης αισθάνεται ασφάλεια, λαμβάνοντας την υποστήριξη ενός δυναμικού δικτύου με ισχυρή ταυτότητα και ιδιαίτερα στοιχεία διαφοροποίησης. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση όλων των απαραίτητων εφοδίων για την επιτυχημένη έναρξη της λειτουργίας του νέου καταστήματος, εξασφαλίζουν την ορθή πορεία προς την επιτυχία, που ταυτόχρονα αποφέρει υψηλή κερδοφορία.Το Πιάτσα Καλαμάκι έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο concept και μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη στον franchisee, ο οποίος έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει την δική του κερδοφόρα επιχείρηση στον κλάδο της εστίασης, αξιοποιώντας ένα καταξιωμένο brand name με ισχυρή παρουσία στο χώρο.Τo concept του Πιάτσα Καλαμάκι απευθύνεται στον συνεργάτη franchisee που διαθέτει ενδιαφέρον και αγάπη για τον κλάδο της εστίασης, όραμα και πάθος για εξέλιξη της καριέρας και της επιχείρησής του. Ο νέος συνεργάτης δεν είναι απαραίτητο να έχειπροϋπηρεσία στον κλάδο, ωστόσο, η βέλτιστη πρακτική είναι ο επιχειρηματίας να είναι παρών στο κατάστημά του, ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, καθώς και η εποικοδόμηση άμεσης σχέσης με τους πελάτες. Η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι στηρίζει ενεργά τον franchisee σε κάθε στάδιο της μεταξύ τους συνεργασίας, με την παροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος εκπαίδευσης, με σκοπό να καλυφθεί όλο το φάσμα της λειτουργίας της επιχείρησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

 • Γιατί Πιάτσα Καλαμάκι;

  Η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι μοιράζεται με τους υποψήφιους franchisees τη γνώση καιτην εμπειρία που θα οδηγήσουν στη δυναμική ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης, με τηνυπογραφή ενός ισχυρού brand. Πιο συγκεκριμένα, το Πιάτσα Καλαμάκι εξασφαλίζει στονσυνεργάτη franchisee:● Υψηλή αναγνωρισιμότητα και καταξιωμένο brand name με πιστό πελατολόγιο● Υψηλές διαχρονικές πωλήσεις και κερδοφορία● Δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών concept μέσα από το Πιάτσα καλαμάκι (π.χ. Πιάτσα Burger)● Κοινή διαχείριση της πρώτης ύλης και assembly χαρακτήρα, που βοηθάει στην επίτευξη χαμηλότερου food cost και φυρών στην κατηγορία του● Πλούσια προϊοντική γκάμα, που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά● Δυνατότητα ανάπτυξης μέσω τεσσάρων ευέλικτων τύπων καταστήματος, που προσαρμόζονται ανάλογα με την τοπική αγορά● Δραστηριοποίηση σε μια δυναμική και σταθερά αναπτυσσόμενη αγορά, επιτρέποντας τη διείσδυση σε πολλαπλούς κλάδους● Ευκολία στην οργάνωση και απλή λειτουργία του καταστήματος, μέσω της αξιοποίησης των εργαλείων διαχείρισης● Στοχευμένη και αποτελεσματική στρατηγική marketing, η οποία εξασφαλίζει το brand awareness και τη δικτύωση με ένα ευρύ και πιστό κοινό που ανανεώνεται συνεχώς● Αξιοποίη ση πολλαπλών πηγών εσόδων μέσω sit in, take away και delivery● Αποτελεσματική διείσδυση στην αγορά του delivery, στοχεύοντας ο πελάτης να εξυπηρετείται εντός 30 λεπτών● Κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές για άριστης ποιότητας υλικά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

 • Μάθετε περισσότερα

  Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση με απήχηση στο μεγαλύτεροτμήμα της αγοράς, προσφέρει πολλαπλά οφέλη και απευθύνεται στον συνεργάτηfranchisee που θέλει να αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στον κλάδο τηςεστίασης. Επιλέγοντας το Πιάτσα Καλαμάκι ο συνεργάτης επωφελείται ενός κερδοφόρουconcept στο τρέχον ανταγωνιστικό περιβάλλον της εστίασης, με διαρκή και σταθερήυποστήριξη, εξασφαλίζοντας ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.
  Μάθε περισσότερα για το δίκτυο franchise του Πιάτσα Καλαμάκι:https://franchiseportal.gr/franchisors/food-service/ethnic-greek/piatsa-kalamaki

Γίνε κι εσύ μέλος της οικογένειάς μας!

Εξωτερικός χώρος καταστήματος - Πιάτσα καλαμάκι